Team

Fleur Verhoeff: Fleur heeft na haar studie internationaal recht in Leiden voor verschillende kindertelevisieprogramma's gewerkt. Ze was presentatrice/eindredacteur voor een medisch kinderprogramma in het Leids Universitair Medisch Centrum, producent van "Ernst , Bobbie en de rest" en ze schreef talrijke commerciële schooltelevisieprogramma's voor Nickelodeon. Ze produceerde een aantal reclameblokken voor de Ster & Cultuur op Nederland 1 en heeft een peuter voorleesboekje geschreven: "mijn Knuffelmachien".

Josette Kootstra: Josette studeerde Communicatiewetenschap en Politicologie in Amsterdam. Ze is journalist, televisiemaker en tekstschrijver.

Saskia van Herk: Saskia koos ooit patiëntenvoorlichting als afstudeeronderwerp van haar Letterenstudie. Recent volgde ze een module Creatief Schrijven aan de Hogeschool Utrecht, Centrum voor Communicatie en Journalistiek. Ze heeft een aantal jaren in de farmaceutische industrie gewerkt in diverse commerciële functies. Sinds 2002 schrijft zij als zelfstandig ondernemer diverse teksten en verhalen in opdracht.

Barbara van der Mast: Na een carrière als onderzoeker in de biomedische wetenschappen volgde Barbara een opleiding Grafische Vormgeving en richtte zij in 2012 ’t Avontuur op. ‘t Avontuur is een grafisch ontwerpbureau en een ambachtelijke drukkerij. Barbara ontwerpt o.a. logo’s, huisstijlen, brochures, en boeken, maar gooit de computer ook af en toe in een hoek om met haar handen bezig te zijn. ‘Ik zie deze switch als een groot avontuur na het stoppen van mijn wetenschappelijke carrière. Bovendien is het grafische ook weer toe aan een nieuw avontuur, namelijk laserprinter eruit, drukpers er weer in!’