Illustratoren

De verhalen worden van herkenbare en fantasierijke illustraties voorzien. Kinderboek op Maat werkt met een aantal illustratoren waaruit wij samen met de opdrachtgever kunnen kiezen. Eventueel kan de opdrachtgever zelf een illustrator aandragen of een voorkeur voor de stijl aangeven en dan zoeken wij de juiste illustrator daarbij.

Een selectie uit ons netwerk van illustratoren:

Irene Mulder

Irene's stijl wordt getypeerd door humor, kleur en energie. Ze gebruikt diverse technieken; pen, inkt, wasco, potlood en computer.
Meer info

Esther Naalden

Op aantrekkelijke en eenvoudige wijze brengt Esther Naalden in haar illustraties onder andere een groot aantal dieren in beeld. Ook haar kinderfiguren spreken tot de verbeelding.
Meer info

Eefje Kuijl

Eefje Kuijl maakt sinds 2003 heldere kleurrijke illustraties voor o.a. kinderboeken en tijdschriften. Zij biedt een ruime keuze uit verscheidene illustratie technieken en beeldende vormgeving. Meer info

Kristel Vrolijk

Kristel werkt met frisse kleuren en ze onderscheidt zich door grappige details. De techniek die ze in haar illustraties gebruikt is een pentekening ingekleurd met ecoline.
Meer info